Let op; verandering in vergoeding voor 2023!

Wij zijn ontzettend trots om een deel uit te maken van de kwalitatief goede zorgverlening in Delfgauw en zullen dit de komende jaren ook blijven doen. Elk jaar krijgen wij contracten aangeboden van diverse zorgverzekeraars. Voor het komende jaar hebben wij helaas moeten constateren dat het voorstel van Zorg en Zekerheid en ENO niet het gewenste effect heeft met betrekking tot het waarborgen en/of verbeteren van kwaliteit onze zorgverlening. Dit heeft ons doen besluiten vanaf januari 2023 geen contract met hen af te sluiten. Dit geldt ook automatisch ook voor verzekerden bij AVZV.

Heeft u volgend jaar een contract met deze zorgverzekeraar? U krijgt een nota welke u zelf moet voldoen. Wel wordt er door de zorgverzekeraar een restitutiebedrag vergoed. Dit is niet het volledige bedrag wat wij in rekening brengen. Heeft u vragen hierover, neem dan gerust met contact met ons op op 015-2575472 of stuur een mail naar ons. Onze actuele tarieven kunt u hier vinden.

Op de website van Independer kunt u een overzicht vinden van de verschillende aanvullende pakketten waar fysiotherapie vergoed wordt. Met alle overige zorgverzekeraars hebben wij wel een contract afgesloten.

Graag verwelkomen wij u komend jaar weer in onze praktijk!