KWIEK Beweegroute

Doe gezellig mee elke dinsdag 11:00 en vrijdag 10:00!

Wat is een KWIEK-route?
KWIEK is een beweegroute van 1,5 km  en komt langs 17 speciale stoeptegels met beweegopdrachten. KWIEK nodigt uit om samen in de
buitenlucht te bewegen. Deelnemers trainen hun balans, kracht,
mobiliteit en uithoudingsvermogen. Leuk voor ouderen en kinderen.

Wil je samen bewegen?
Elke dinsdag om 11:00 zal er een fysiotherapeut van Fysiotherapie Delfgauw met een groepje mensen de route lopen. Aanmelding hiervoor is niet nodig. Het startpunt is vanaf het pleintje voor het wooncomplex Laan der Zeven Linden.  Na afloop is er gelegenheid om wat te drinken bij de Kiezel.  Op de routekaart (verkrijgbaar bij de fysio of Kiezel) verzamel je stempels, waarop je spaart voor een gratis bakje koffie of thee bij de Kiezel.

Beweeg jij met ons mee ?