Nieuw medewerker Jhonny Fens

Wellicht voor sommige pati├źnten een bekend gezicht. Dit kan wel eens kloppen want Jhonny, ons oud-seniorstagiair heeft zich bij het fysio team gevoegd! Het goede contact is nooit weggeweest en we zijn dan ook blij dat hij nu ook officieel bij het Fysio- en Manuele Therapie team hoort. Jhonny zal voor nu aanwezig zijn op de dinsdag

avonden en de donderdag ochtenden op locatie Anytime fitness!
“Het team voelt als thuis komen. De locatie Anytime fitness is een geweldige werkplek waar de drempel tot het starten van sport activiteiten laag is door de veelzijdigheid van het beschikbare trainingsmateriaal maar ook door de fijne werkruimte waarbij er prettig hands-on behandeld kan worden. Mocht je vrijblijvende informatie willen over de klacht die je ervaart, schroom dan niet om je in te schrijven voor het inloop spreek (half) uur op de dinsdagavond van 19:00 t/m 19:30 op de locatie Anytime (schrijf je in op de lijst welke op de deur van de behandelkamer hangt).”