Fysiotherapeuten stoppen tijdelijk tot 1 mei 2020

Fysiotherapeuten zijn per 23-3-2020 door de overheid gevraagd te stoppen met werken. Enkel en alleen bij een dringende verwijzing van huisarts of specialist mogen wij u behandelen. Deze situatie zal zo blijven tot 20 mei 2020 of tot nader bericht van de overheid.

Vanwege uw en onze gezondheid hebben we graag telefonisch overleg voordat we een afspraak aanbieden. Bij hoesten, verkoudheid en koorts bij u of een huisgenoot vragen wij u alsnog niet te komen. Zo zullen wij deze specifieke “uitzonderings” afspraken ook afzeggen indien er vanaf onze kant gezondheidsklachten zijn.

Wij zijn voor iedereen nog steeds per email te bereiken voor uw vragen en nemen dan telefonisch contact met u op.  Wel is het mogelijk om via videobellen  u op afstand te helpen met vragen of oefeningen via het scherm.

 

 

Om zelf in beweging te blijven kun je thuis een aantal dingen doen;
1) volg in de ochtend Nederland in Beweging een goede manier om de dag te starten.  Als de oefeningen te snel gaan:  tip: houdt je eigen tempo aan of ga door met oefening 1, sla oefening 2 over en ga dan weer verder met oefening 3 en zo verder.

2) kijk eens bij de “instructievideo’s” of op onze facebook pagina voor thuisoefeningen na langer computerwerk of schouderklachten. En kijk voor meer inspiratie voor intensievere sportoefeningen eens op de facebookpagina van Anytime Fitness Delfgauw.

3) buiten wandelen of fietsen en even een frisse neus halen is natuurlijk heel goed voor je gezondheid.

4) ook binnen op de plaats marcheren met een timer van bijvoorbeeld 3 x 3 min afgewisseld met sta-op oefeningen uit de stoel is een erg gemakkelijke en goede manier om je benen te trainen.

Succes, bel of email ons als er vragen zijn !

Team van Fysiotherapie Delfgauw.