Workshop Blessurevrij Hardlopen – AFGELAST

De workshop Blessure vrij hardlopen (18 maart) wordt uitgesteld wegens Corona Virus. Jammer, maar we kunnen beter verstandig zijn. We wachten rustig tot een nieuwe datum mogelijk is.

Voor alle hardlopers in Delfgauw organiseren we woensdag 18 maart een workshop blessurevrij hardlopen. Deze avond heeft als doel op een interactieve manier ervaringen uit te wisselen, het plezier van het hardlopen te delen en we nemen de hardlooptechniek onder de loop. Dit zal gebeuren onder begeleiding van Inge de Jong en Hans Verbeek.

Inge is manueeltherapeut en sinds kort erkend voetentrainer en zal vanuit haar professie de verbinding leggen tussen de deelnemers en ingaan op het bij elkaar observeren van de bewegingsanalyse. Hans is een ervaren en zeer enthousiaste hardloper en geeft al langere tijd trainingen bij atletiekvereniging De Koplopers. Daarnaast kun je bij hem training volgen voor het lopen op blote voeten, het zogenaamde barefootrunning. Door verschillende loopoefeningen tijdens de workshop zul je worden uitgedaagd om te onderzoeken wat voor jouw lijf werkt om zo ontspannen mogelijk hard of harder te lopen.

Ben je voor een specifiek doel aan het trainen ? Loop je altijd zelfstandig? Heb je al jaren training, of wil je net weer gaan starten met lopen? Of heb je gewoon zin in een leuke hardloopworkshop ? Iedereen is welkom die wat wilt leren over zijn eigen hardlopen.

Het evenement zal plaatsvinden in de groepszaal van Anytime Fitness, Rijksstraatweg 43 in Delfgauw. Er zijn maar 20 plaatsen, dus wees er snel bij en meld je aan via onze Facebookpagina of stuur een e-mail naar info@fysiotherapiedelfgauw.nl.